Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

unspoken

Stars shine, night so bright.
Times fly, wanna get by.
Stars shine, no flight.
Time shine, we're making it night by night




Fri vers av Rude Billy
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-10 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy