Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek trotsar rädsla

När känslan
att älska
är som störst...

Dyker rädslan
i mig från förr,
minnet av
att bli övergiven...

Upp som ett stort, svart monster.

Slukar mig hel.
Flåsar mig i hälarna.
Trasar sönder mig inuti.
Får mig att vilja springa undan...

Från den närhet jag söker.

Sårbar väljer jag att stanna.

Kärlek trotsar rädsla.




Fri vers av Amorina
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-10 20:50



Bookmark and Share


  Emme VIP
Som sagt... Vi känner och tänker lika =)
OCH ses snart förhoppningsvis =))
Fint skrivet!
2011-01-10

  Didilou
Fin text, det är så underbart när man verkligen känner igen sig i en annans text.
2011-01-10

  Halv
"Från den närhet jag söker.

Sårbar väljer jag att stanna."

Så bra! Rubriken säger allt.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina