Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herren känner de sina, sägs det


Herren känner de sina, sägs det

Men jag tror Herrens folk

Känner att de sinar

De med

Tron, församlingar och kristenheten

Sinar

Allt mer…

Herrens folk känner att de sinar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 18:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Absolut. Det är förkunnarnas fel. De kompromissar med budskapet.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO