Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur raggar man



stod där i baren
dricka i glaset

ögat såg massor med godis
kvinnorna såg vackra ut

parningsleken tog sin början
mellan kvinnor och män

såg skådespelet
men var en dålig skådespelare

köpte en korv i natten
kröp ner själv i sängen

tänkte nästa helg så




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 07:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag har ingen koll på hur man raggar, det har alltid varit de som raggat på mig. Man bara är och så kommer det alltid fram någon snackig typ till slut och försöker snacka in sig. Då kan man börja snacka själv, eventuellt be den andra dra åt skogsbrynet till.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson