Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag vet...en vuxen man borde inte känna så...


Så rädd...

Jag är
Så rädd

Så rädd
För att
Säga fel
Säga för mycket

Så att du går
Vänder mig ryggen
För alltid
Om jag säger allt

Jag vet
Att jag inte
Kan ändra dig
Inte någon annan
Bara mig själv

Du är
Så vacker
Så fin
Så söt
Du är
Min stora kärlek

Du är
Mitt livs enda
Stora kärlek

Det gör mig
Så rädd
Att göra fel
Att livet
Riskerar att rinna
Ifrån mig
Slösas bort
Utan att du
Har fått veta
Hur mycket
Jag har älskat dig då

Hur mycket
Jag älskar dig
Nu

Och det gör mig

Så rädd…

// TT
© 2011




Fri vers av TT
Läst 431 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-11 09:56



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Just för att du är så vuxen får du vara rädd.... det är det som gör dig vuxen...Du vet hur lätt det är att någonting förändras och går förlorat. Ändå, måste man få vara sig själv...man kan inte behålla någon genom att försöka göra den andre till viljes....
2011-01-23

  Anna*
Kärleksfullt och varmt och visst kan man vara rädd i vilken ålder som helst
2011-01-18

    ej medlem längre
Åh vad bra... så nära och mänsklig.
*applåderar*
2011-01-14

  Teresia Ridell
Inget är mer skrämmande än att älska någon. Skrämmande, hemskt..o helt underbart !!
Gillar rakheten, innerligheten i dina rader !
2011-01-14

  sulimaa
Äkta, naket och nära ...och män borde verkligen tillåta sig att känna just så!
2011-01-14

  Skymning Blå VIP
Naket, nära och avskalat
Utlämnande och väligt bra skrivet
i sin enkelhet
Bokmärker
AE
2011-01-11

  Ninananonia VIP
Ja den här dikten andas kärlek.
Och jag älskar kärlek :)
Applåd :)
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT