Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

projektiv identifikation och religion

vem?
vem?

bestämmer
vem

jag ska
ta med hem

vad?
vad?

var det
som jag bad?

att se spiken
i ditt fattiga

spad!





Fri vers av Bengt VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2011-01-11 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP