Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är..

 

kärlek kalkylerar inte
den ber inte om lov
den tar plats
men fordrar inte äganderätt
kärlek är som livet självt
oförklarlig
mjuk och stark 

jätte jättestark
som ett barn  





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 350 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-01-11 13:09



Bookmark and Share


  Aftonvännen
livskraft
2011-01-11

  Anna*
Helt underbart sant =0)
2011-01-11

  evana
Tycker om din beskrivning!
2011-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra beskrivning.
Ändå är den alltid besudlad.
2011-01-11

  Nattsuddan
Gud så vackert och så sant.
2011-01-11

    ej medlem längre
håller helt med.
2011-01-11

  walborg
Sant.
2011-01-11

  ULJO
Och helt överraskande.
2011-01-11

  PPQ
du har producerat ganska mycket spännande materail på sistone detta är ett exempel jag gillar det skarpt
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger