Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill tro detta,,,


"Jag vandrar bland dimmorna..."

Jag vandrar bland dimmorna
ett ogenomträngligt töcken
ser inte handen framför mig
famlar
ramlar
förlorat fotfästet
långt bort från livets stig

Jag vandrar bland dimmorna
blind och förvillad
avtrubbad och distraherad
förvirrad och förtvivlad
mitt mål har falnat bort
förlorad inom kort

Jag vandrar bland dimmorna
saknar orientering
själslig kastrering
hjärnan i uppror
avtagande
avståndstagande
i antågande

Jag vandrar ut ur dimmorna
ser Herrens lösning
en himmelsk upplösning
neonatal (¤) förlösning !

(¤) Neonatal : "Pånyttfödd"
----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 17:04



Bookmark and Share


  aol
starkt om livsvandringen på jorden, och berörande isin vilsenhet ja vart går vi efter att elden falnat,
2011-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Där finns svaret.
Läs Psaltaren 119:105.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska