Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Gud är kär

När Gud är kär
och låter håret flyga fritt

tänds norrskenens bloss
av solens eld

och Hennes
stora leende




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-11 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP