Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Inom mig
är det stormar
stormar som inte tar slut
inom mig är det krig
som inte tar slut
inom mig
finns tårar
som inte tar slut
inom mig
finns ingen ro

jag låter mina stormar
ebba ut
låter kriget
inom mig ta slut
låter mina tårar ta slut

tillåter mig själv att
komma till ro
blundar och känner
ett lugn
änterligen
har jag släppt allt
som gjort så ont

öppnar mina ögon
ser allt med andra ögon
livet är värt att leva
här och nu




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna