Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

d, som i du och dig

du bryter ner mig i
atomer

synar bit för bit och
ser själen

jag älskar att du kan
höra mig

lyssnar till varje suck
och bygger

upp mig på nytt igen
och igen

bara en klumpig hög
utan dig




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-12 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist