Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byst

linjens lunga rasar över spänd kärleksbåge
sfärens iris den svarta ser den svarta
benknotor belysta inoljade i motljuset
blåa skuggor nedanför sfärens synfält
tunna spindelben över någons hud vävs samman med luft

snäckans blues möts i sulans balans
rävsnäckans esoteriska platser
vindögda roten äter mjöl
veckens post lyhörd tankeläsning
grå hud möts i blå hud ryckiga mjuka torra grisar

rovgrin ovala händers tvekan

knackar på dörren till välvda bågars ben
för mjuka torra grisar dit
det går ett axlat år i hissnande båge
tunna håriga ben över knotor i elektricitet

det äts röda rätter det regnar här




Fri vers av objekt3
Läst 516 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-12 06:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurlig dikt faktiskt. Metaforisk dessutom. Betyg: MVG+
2019-08-08

  Göran P Rödholm
Gillar den här skarpt. De mjuka torra grisarna har fått ett hem. Och äger.
2019-06-22

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-09-16

  Nanna X
så fulvackert fint!
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3