Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självinsikt


djävulen spelar en nostalgisk litania på en flygel vid det svarta havets strand


hågkomstens fotografier av fjärilens vingslag visas i mörkret framför mig



ett leende som undrar om jag ser förlusten av mitt kapital

bland skuggorna på salutorget





Fri vers av D S
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-12 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S