Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hjälp

Hon kollar på det silvriga rakbladet.
Det är lite blod intorkat sen förra gången.

Hon tittar upp mot taket, ser rakt igenom till himlen.
''Snälla gud, hjälp mig!''

Sen tar hon rakbladet och skär.
Hjälpen från psyket kom inte,
inte heller från Gud.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-12 12:28



Bookmark and Share


  Maria T
Det gör ont i mig
när hon skär.
Det kommer bättre
tider
2011-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Den kommer, princess. Håll ut.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi