Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek


DU min kärleks låga
Du som tar mej med
På lustfyllda turer
OM så bara i sängen
Efter din sköna förmåga

Och om nån dristar sej att fråga
Så får dom till svar
Jag har mycket kärlek kvar
Och en kyss i min panna
Och hon vill stanna

Hos mej, säger hon…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-23 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO