Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gangbang innan man ens kände till ordet.. hon lekte som man gjorde


Lite våågat igen


Känslan var på denna ön
Kåthet och lust fyllde huset
Torr och varm sen de tagit kust
Vilda lekar fyllda med lust
Tjejen var så ambitiös
Hon helt släppte moralen fri och lös

Än kommer Adam med sin plös
Vilken bara var den som var först
För kärlekens längtans törst
Fanns ju redan hos alla
Moral är inget att spara på
Tänkte hon och gjorde dem alla glada
Och efter det de nakna stå
Och kastade sej i för att skölja och bada
Inte för prydhet det blev bara så
En tjej bland pojkarnas rada

Sen gick in och somnade sött
Vakna igen och var nakna
Och hej lilla vän vill igen prova på
Annars kan vi inte få den att slakna
Och hela den dagen i de naknas tecken
Och hon bjöd dem alla till sitt bäcken
Den dagen var hennes skönaste av alla
Och de märkte att de kunde få göra som så
Och de märkta att hon faktiskt palla

Men naken och lycklig på sängen
En kör in den och en annan få
Avsugning det var poängen
Kärlek skulle man inte det kalla
Men man klaga inte för det balla
För det var ett dygn fullt av sex
Till vårt vackra kära kex
Hon smakade och njöt
Och sex i legio förflöt
Liksom underlivets fukt
Är det sex och svettig lukt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-06-09 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO