Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken bor





från djupet av mitt hjärta
av hela min själ
lovar jag dig min kärlek
jag ger dig mitt ord
du och jag kommer alltid vara tillsammans
det må komma stunder då vi är oense
men vår kärlek är för stark för att låta sådant komma mellan oss

varje dag lär jag mig lite mer om dig
när jag är med dig så inser jag
att jag aldrig vill vara utan dig
jag älskar dig och är sann till våran relation
mitt hjärta utan din kärlek vore en förödande ekvation

om jag tvingades att leva mitt liv utan dig
skulle dagarna vara tomma
nätterna skulle vara oändliga
med dig så ser jag evigheten så tydligt
kärlek må komma och gå
men jag har aldrig känt såhär starkt
du är mitt livs största kärlek
en kärlek som i evigheternas evighet kommer att bestå
våra drömmar är unga och vi vet båda två
att de tar oss vart vi vill

inget kommer förändra min kärlek för dig
du måste väl ha insett hur mycket jag älskar dig?
en sak kan du vara säker på
jag skall aldrig be om något annat än din kärlek

om vägen framför oss ibland blir svår
som en vägvisande stjärna kommer kärleken leda oss i lyckans spår
jag kommer finnas där för dig när du behöver mig
lova att du aldrig förändrar den person du är
varken insidan eller utsidan du bär
för jag älskar dig just för den du är
så kom och dela utsikten med mig
jag ska hjälpa dig se evigheten


-där vår kärlek bor








Fri vers av Nicklas VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-08 14:47



Bookmark and Share


  Lilla trollet
Åh vilken kärleksförklaring. Den var verkligen fin på alla möjliga sätt och vis, kärleken är oändlig..
2006-02-09

  Teresia Ridell
Fint, just insikten att det lär komma stunder då ni är oense, gör att ni har en större chans att lyckas med er kärlek. Tror man att allt alltid ska vara på topp för att vara den STORA kärleken så lär man missa den.
2005-12-08

  Last Word Spoken
Nicklas, jag igen som slukar i mig
din vackra romantiska poesi!
Underbar! Den vackraste julklapp
en flicka kan få, dina dikter samlade
i en pärm, hoppas Malin i sitt hjärta
dem bär.
2005-12-08

  prinscess VIP
mycket fin kärleksbevisning till din älskade vän
bra skrivet
2005-12-08

    ej medlem längre
Vilken vacker kärleksförklaring, känns som ett tal från ett frieri, eller från en vigsel.
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP