Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller när kungen gick på sibylla och allt blev kaos,,,


KUNGLIGT JULBORD



Det blev ingen lycka
kan man tycka
tro mina ord
nu kommer
vad som hände
innan kungens
julbord

Prinsessan Viktoria
ville bara ha
prinskorv med vit sås
Drottningen blev sur
hon fick inte smaka
Prinsessan Madeleine
brydde sig inte
hon gillade alla korvar
Kungen
frågade efter det vanliga
men inte kaffe flickor
utan efter Bullens pilsnerkorv
Prins Philip
suckade djupt och sa
Löjligt snack
jag har häcken full


OCh detta var bara början,,,

Då skall ni veta
vad som händer
innan nobelmiddagen


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 219 gånger
Publicerad 2011-01-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten