Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
delvis en parafras på "When I'm 64" - men skriven av någon som är äldre och i ett annat perspektiv


När jag blir 77


När jag blir äldre, när jag blir grå,
vill du ha mig än?
Dricker vi vårt kaffe, vill du ha mig i säng?
Seglar vi på havet det blå?

När vi blir äldre, är du min vän?
Ler du mot mig då?
Är du min hustru, får jag att äta
fyllda sjuttisju!?

Vad som kommer i en framtid anar ingen nu
men vi vill ju tro på den.
Se hur barnen gryr.
Höra skratt från de yngsta små.
Hålla dom i knät.


När vi är äldre, lever vi här?
Har vi kvar vårt hus?
Eller har vi flyttat bort och bor på Hem
någonstans här i Kommunén?

När vi är äldre, tar jag din hand,
håller den i min.
Följer du med mig, kom nu så går vi
in i Framtiden.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingmar Hård VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-13 17:07



Bookmark and Share


  drover
Får mig att längta till att vara 77 med min älskades hand i min, lika lyckliga som nu.
Så vackert :o)
2011-01-20

  Line W
Så fint!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP