Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vill jag attackera, anfall lär ju vara bästa försvar......, vissa strofer kräver dock "metaforisk associationskapacitet" och ska ta med "en nypa salt"...


Till attack !

Till attack !
mot den mästrande eliten !

Till attack !
dra ner dem i skiten !

Till attack !
mot maktens skorpioner !
"skiva dem" i små portioner !

Till attack !
mot de korrumperade !
de girigt masturberande (!)
de evigt fabulerande (!)
de, med falskhet , pollinerande (!)

Till attack !
mot orättvisans fariséer
mot "onda visans" koryféer
mot krisens kreatörer
mot giftets "servitörer"

Till attack
för en ny Värld !
till båtnad för var tärd
det BLIR en farlig färd
men vi gör den värd
besväret
för den slår ner
begäret
efter smutsigt guld
obeskrivbar skuld
vi triumferar
Segern saluterar !

------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-13 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är den ultimata revolutionen. Total omvälvning.
2011-01-13

  aol
här var det starka sanna verbala ord som gör udden vassare
biter bra i elitpälsen
2011-01-13

  Julio VIP
Låter som en revouloution^^
Vart skriver jag på?:p
2011-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Om Gud är för oss, vem kan då vara mot oss?
Det gäller att gå med i Jesu segrande armé.
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska