Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Les vilains courent partout et s'envolent...

Les vilains courent partout
autour de mes pieds
ils aimeraient mordre mes pieds

Aïe, aïe, ça fait mal...

Les vilains courent partout
et s'envolent...

Mes oiseaux...
_______________________

Vildarna springer överallt
runtomkring mina fötter
de skulle älska bita mina fötter

Aj, aj, det gör ont...

Vildarna springer överallt
och flyger iväg...

Mina fàglar...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-13 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm