Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsvilsen

Det känns en aning märkligt
som livet just nu är
Allting var så verkligt
så varför nu det här

Dolt i mörkrets dalar
lever frågors svar
Tystnad till mig talar
om det som ej finns kvar

Svar till nuets gåta
jag med visdom bär
Smärtan att förlåta
den man hållit kär




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 499 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-13 18:57



Bookmark and Share


  Anna*
Det är i dalarna vi lär oss mest och i tunnlarna innan vi ser ljuset igen. Applåder
2011-03-15

  Maiah VIP
Livet är bra underligt ibland.....
Fint diktat
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye