Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Din beröring på min kind
tinade upp min sorgsna kropp
ditt leende öppnade mitt slutna hjärta

är rädd för mina kännslor
till dig
känner så mycket
inom mig för dig

är rädd för att åter bli sårad
du har öppnat mitt hjärta
tinat upp min kropp
kan änterligen känna
kärleken glöda inom mig




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna