Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap



Jag ser ut genom det öppna fönstret

Solen vill ge mig ljus
Solen vill värma mig

Om du vill hålla din hand för mina ögon
ska jag berätta för dig om vänskap

När vi älskar varandra ouppgivet i evighet
När vi går hand i hand genom mörkret

Då finns det vänskap
Då finns det kärlek

När du för din hand genom mitt hår
och viskar mitt namn

Då är inget förstenat




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 549 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-13 20:01



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fina ord om vänskap
2013-11-02

  ia VIP
varma och innerliga ord
som berör
inte bara en känsla utan
även konkret
ärligt och sant
2011-01-14

    ej medlem längre
Riktigt fint skaldat om vänskap!
2011-01-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
V arma ord
Ä rligt gjord
N åt mer än blott
* tomma ord...
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh