Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är ett liv? ett sår? ett rop? en spasm i universum


nu är det inte så tomt längre

nu kommer vi inte längre
väggen reser sig som en avbruten mening det outsagda
DET SOM JAG TÄNKT
inskränker sig till ett

leende

bortvänt ett nytt samtal
om terese när hon kom hem
med oss
vi var unga då
inget kunde rubba oss
plötsligt fanns flera möjligheter
i frankrike t ex

flera veckor
utan sammanhang
vem vände sig bort?
den som lyssnar hörde inte
början för havet
mellan oss
här kan man tala om något
som berör alla allmängiltigt
som remi i schack
tar jag mitt glas
nu har jag ett nytt leende
ett nytt ansikte framför mig




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-24 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh