Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vad faan är inte ni också trötta på internet nähä skit i det då


istället för blogg



Blankettkärlek myndighet SARA undrar om du / vi använder vår / er / deras kvalitetsblankett kvalitetsprodukt (ny) blankett SARA G-99

Av ovan anledning föranleder vi undersökande FRA för kunders bästa därför IPRED tack för att du medverkar i vår teater att upprätthålla myndighets SARAs anseende

Fyll i nedan efter bästa förstånd

Tankar du?
Ja kanske
Nej bara i uniform

Meningen med livet
0 ---------------------------------------------- 10

Ekologisk fråga
(här kan du lämna blankt om du vill så sparar vi skog och annan energi)

Får man röka på krog?
Bostadsrätt
Hemlös / under en bro
Minst 200 meter
Kreditkort

Intelligenstest
ABC (matematik)
CSN
AIK

Kön
Befruktar mig
Har mamma
Sökande







Fri vers av Eiler Lindh
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 09:53



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tänkvärt

och hade den torra tonen som internet kan ha

med formulär

eller kundundersökningar:-)
2009-06-09

  ia VIP
helt underbar...ärligt!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh