Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

signal I


kom
låt mig trilla ur jord nu
låt mig flyga med

orkar inte hålla kvar
inget försvar

lär mig älska
dina kalla stjärnor
jag lovar
jag ska göra det bra

en flygande matta
glöm att jag är människa
att jag inte kan

låt mig följa med
kom




Fri vers av evana
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-13 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"glöm att jag är människa/att jag inte kan" ... Tycker om tilltalet i den här - lekfullt, rörande och modigt.
2011-01-20

  Lena Själsöga Keijser
du kan
ty du har viskat ditt hjärta öppet
nynnat sånger vackra
du kan
ty du skriver
kan

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-13

  Svartsilver
du leker fram orden till en fantastisk poesi.
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana