Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskning kan bli sann...

Det bästa, som skulle kunna hända mig
det är om alla mina vänner kom till mig
en kväll och vi samlades runt bordet
inte bara för att äta och dricka blott gott
utan att få ses och byta det där ordet
inte alltid bara framför dataskärmen
utan så nära så jag kunde dra dig i ärmen
och ge dig en dunk i ryggen
för att du är en så go och en trygg en
och det är ju vackert och dessutom är du en snygg en
med glimten i ögat och den där underbara rösten och
ditt goda skratt, som får skuggorna att glida undan och
bara falla platt till marken, så bara man hör det känner
man glädjekicken, OK, klart den önskningen bör ju
ordnas till så den slår in och till på pricken...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-13 22:04



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja varför inte, man måste få önska.
2011-01-16

  Michaela Dutius
Applåderar stående.........länge
2011-01-14

  lodjuret/seglare VIP
bord duka dig
2011-01-13

  Christine Sabel
När ska vi komma;)?
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt