Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fiction; .. samvetet man inte vill nötas av..




30 centimeter ifrån

 

*

genom väggen ljud

inte för mig

 

framför mig en film

 

slagen gråten

tystnaden efter

 

den innehållna skräcken

 

genom väggen ljud

din egen värld

 

för mig en plikt

att ingripa

 

eller låtsas som ingenting

hoppas jag har fel

och alltid

för alltid ångra mig

 

när tidningens rubriker

och polisens avstängning i min port

talar sitt eget språk

 

genom väggen ett ljud

din värld

du har kanske inga val

 

mitt samvete

mitt val

 

genom väggen ljud

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-01-13 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri