Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har alltid undrat över det här med liv på andra planeter , i t ex andra solsystem....


"Aliens !"

Aliens !
finns dom ?

Aliens !
eller bara
båg ?

Aliens !
ville möta dom
tänk om man dom
såg ?

Aliens !
gröna eller
transparenta ?
vill utröna
detta !
farliga eller
snälla ?
ska de kramas eller
ska det smälla ?

Aliens !
inga monster vill jag
se
ser inget kul alls med
de´
nej fredliga ska de
va´
ta en kaffe med mej en
da´

Aliens !
undrar om vi nå´nsin får
veta (?)
och "E.T." ska dom INTE
heta (!)
även om filmen var
gullig
fast en del avsnitt var
"drulligt"
så vill jag se en annan
version
en "mer mänsklig
dimension" ....

---









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att det är helt ointressant huruvida de existerar eller ej.
Känner mig själv alien-erad på den här planeten.
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska