Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En missionär berättade


En missionär berättade att han i kina
Såg en man som verkade leka med en skorpion
Han trampade ihjäl skorpionen och mannen grät

Och han frågar tolken varför gråter han
Jo sa tolken, han tror på själa vandring
Och att skorpionen var hans farfar

Tror nån att jag lyckades övertyga honom att bli frälst
Undrade missionären…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-14 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO