Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaldar kring ett av "Shetrik Schweinfeldts" lömska utspel......


"Jobbavdrag no 6 !"

Jobbavdrag no 6
ännu ett lurigt spex
torsk får nog dumma "kex"
får "råd" med mera sex

Jobbavdrag no 6
utarmar vår svaga stat
bekymrar ej brunblå potentat
som krossa staten så gärna vill
om de attentaten ej tig still !

Jobbavdrag no 6
rövslickeri till de arbetande
utarmar de arbetslösa
lurar lätt de ovetande
Schweinfeldt ,den samvetslösa (!)

Jobbavdrag no 6
snart går staten på knäna
fällts har alla trä´na
privatiseringens uppmuntran
utstuderat utplundrat

Jobbavdrag no 6
fanskapet får aldrig nog
förstör snart vart statligt knog
utom hans egen försörjning
skicka den faan på "rundsmörjning" (!)
"långsemester" på Mallorca
för vi inte länge orka
med denna satans pissminister
JA, nu är jag bister !
fast de andra krypen
är inte bättre dom
jag önska att "polypen"
kom och "åt upp " dom (!)

Jobbavdrag no 6
är ett jävla "häx"
en fälla för oss arma
ja ,"Gud sig förbarma"
över oss i botten
för hur man än larma
Schweinfeldt tar "potten"
vi måste väl vänta
till 2014
ej mycket kan hända
under "SD-ton"
en "vågmästarriksdag"
har vi idag
så några "kristag"
blir ej utav
förlamat det verkar
och varthän det barkar
vi i våra "särkar"
till valet vi "snarkar"
för DÅ kan bli ändring
tänk till, slut på "skändning"
av "svenska modellen"
DÅ blir jag så säll se´n !......

---









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-14 00:10



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En liten info om vad "jobbavdrag" innebär : Jobbavdragen är ett av Regeringen Reinfeldts "flaggskepp" : Sedan makttillträdet 2006 har regeringen pytsat ut FEM jobbavdrag (vilka har inneburit skattesänkningar på några hundralappar varje gång i vanliga inkomstlägen , men,SAMTIDIGT, också en KRAFTIG försvagning av den statliga ekonomin )... Nu väntar ett sjätte jobbavdrag (eventuellt i år) , vilket måste tas ifrån någon statlig utgift , t ex kan det tänkas att aktivitetsstödet sänks med en femhundring per månad eller så.... Reinfeldt GER till de som REDAN har och TAR från de som nästan INGET har.....
2011-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Vad innebär detta avdrag?
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska