Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SD:s väljare......


"400.000 vilsna människor !"

400.000
som tappat fotfästet
pga inkompetenta politiker

400.000
som förlorat förtroendet
för korrupta förtroendevalda

400.000
som inte vet var de ska gå
till de etablerade de ju ej nå

400.000
hittar syndabockarna
Invandrarna
SD tar ordet
"fångar in sina väljare
går på "invandrartåget"
in i vår riksdag........

----.




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-14 00:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Rättelse : En "fatal" felskrivning i kommentaren under ! Jag skrev "omfattar" , menade, förståss, "stöds av" !
2011-01-14

  Mats Henricson
Till Larz G: Har ju skrivit "spaltmil" om missnöjet (som även omfattar undertecknad) med den svenska invandringspolitiken (och även, understundom, blivit beskylld för att vara "invandrarfientlig") och håller med om att SD har presenterat mycket av sanningar kring detta . Men deras LÖSNING : Att diskriminera , assimilera, FÖRBJUDA vissa delar av religionsfriheten, inte acceptera ett svenskt medborgarskap som ett BEVIS för att man ÄR svensk m fl ,direkt FRÄMLINGSFIENTLIGA åtgärder , detta kan jag ALDRIG acceptera och kommer att slåss "med näbbar och klor" mot att det ALDRIG går igenom ! Däremot ska SVENSKA SPRÅKET PRIORITERAS och hemspråksundervisning bli en angelägenhet för studieförbunden !
2011-01-14

  ULJO
De tågar snart ut igen, ty även sympatisörerna borde förså vilken inkompetens de besitter.
2011-01-14

  Anna*
Det borde föras många öppna debatter i tv och liknande där ingen går till angrepp men där sd:s ledare får förklara sin ståndpunkt på alla områden. Jag tror att många av de 400 000 som är mest ungdomar skulle se annorlunda på sitt val sedan. Detta val är gjort. Nu behövs information och utbildning så att nästa blir bättre.
2011-01-14

  Larz Gustafsson VIP
SD säger sanningen om svensk invandringspolitik.
2011-01-14

  Junitvillingen
Uschiamig, det är skrämmande...din text behövs sannerligen!!!
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska