Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädgård

Att krypa,
smutsiga jeansknän
och stenflisor i handflatorna
för dig

Vad? Varför? När? Hur, hur och hur?
Du kallar mig närmre,
lockar med ord som aldrig existerat
i mina örongångar förut
Som att du tar ner mig på jorden,
fast hela vägen ner

Att krypa
under dig

Dra upp mig,
igen




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-14 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta