Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela tiden drömmandes om dig


När vi inte längre kunde gå
så skulle vinden bära oss fram
men vi vågade inte kalla ut,
ropa hennes namn.

Så jag for hem med ett ensamt hjärta
med mitt hjärta i ett paket
för att ge till den som
skulle kunna tänkas vilja öppna det.


Om det fanns en möjlighet
att bryta den besvärjelse
som kastats efter mig
så skulle jag aldrig vandra jorden ensam
hela tiden drömmandes om dig




Fri vers av Hyonu
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-14 01:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fem år senare håller dikten alltjämt, varje ord. Fint!
2016-02-09

  Ninananonia VIP
Älskar denna dikt!
:)
2011-02-17

  poetsia
"När vi inte längre kunde gå

så skulle vinden bära oss fram

men vi vågade inte kalla ut

ropa hennes namn"

älskar hur dikten börjar, jättesnyggt! :)
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu