Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibalen från Bhutan (limerick)

Kannibalen från landet Bhutan
ville pröva ett liv som vegan
Åt blott folk som var nötter
ur släkter med rötter
och sa: "Gott - om man bara blir van!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 09:46



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Mycket bra,

Jag tycker kanske inte sista raden är lite perfekt
som de andra i handlingen. Hade gärna sett något
ännu snärtigare.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP