Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindansösen från Sri Lanka (limerick)

En lindansös från Sri Lanka
hon hörde ej till de slanka
Med McDonaldsdiet
blev hon tämligen fet
och fick tråda sin dans på en planka




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-14 09:48



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag tycker handlingen är riktigt rolig,

kanske att hon skulle varit smal från början
och pga av fel diet fick byta snöret till planka.
2011-01-22

  Cadena
En jättebra limerick!
2011-01-14

  Johan Bergstjärna VIP
Nu blev jag sugen på hamburgare!
Bra limerick! : )
2011-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
En limerick
i gott skick
att tråda dansen
ett gammalt uttryck
som i Din vers på
nytt fick chansen!
2011-01-14

  Serapis VIP
Inte särskilt rolig egentligen (även om rimserien var hyfsat bra).
Mer hantverk än inspirerat, men inget dåligt hantverk.

Sedan vet jag inte om felskrivningen med tråda/träda är avsiktlig.
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP