Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vän som kallar sig för Pegasos, efter Pegasus den bevingade hästen, men i det här fallet sà blir det i kärlekens ton...


Pegasos

Pegasos, flyger fram i världen

där med sina vita vingar

i all sin prakt sà kommer han

med sitt budskap

i kärlekens tjänst

ty Pegasos är kärlekens budbärare

i all sin prakt

med det ljuva budskapet

han för fram sitt kärleksbudskap

i poesins underbara värld



Maria de Suède

Paris, den 8 januari 2011




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 12:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus har ett kärleksbudskap som väger tyngst av alla. Han satte nämligen kraft bakom orden. Det var inte bara religiöst svammel.
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm