Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaldar kring denna misshandlade "åsiktsyttring" ....


"Ideologin !"

Ideologin
har kantstötts och
vidimerats

Ideologin
har vanskötts och
inhiberats

Ideologin
båd´ höger och
vänster
fått tjänster och
otjänster
och, i dessa
dagar
det mesta man
beklagar
inte mycket
behagar

Ideologin
en föränderlig
kamelont
från vämjelig
horisont
man evolutionen
observerar
och revolutionen
alternerar
mellan bluff och
båg
gått har de flesta
tåg

Ideologin
de gamla
idealen
har manglats under
kvalen
blivit sönder
malen
färre är nu
valen

Ideologin
vart ska den ta
vägen (?)
är ej längre
trägen
att den ska
överleva
denna hårda och
skeva
rest från
storhetstider
och folket mest de
lider......

---





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 14:16



Bookmark and Share


  Diffusiaria
väl skrivet.
2011-01-17

  Mats Henricson
Det är smärtsamt men jag kan ju inte annat än ge dig rätt !
2011-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Ideologin får stå tillbaka. Det är första tecknet på att det spårat ur. ÄNNU mer!
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska