Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den kretsen trivs jag!

Vänner är en skattefri förmögenhet
att leva med och för i alla dar
så man har dem kvar
ja så de inte drar
för jag ser envar
av dem, som just
den bästa, som jag har!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-14 14:35



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En vän är en lycka att ha.
En vän som finns där när du vill prata.
En vän som slår en signal för att höra hur du mår.
En vän är något som inte går att mäta med annat utan det är en värdefull gåva.

Du är en vän som jag uppskattar mycket.
2011-01-14

  Michaela Dutius
Ja vad går upp emot vänner?
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt