Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt jag skrivit idag åt en av mina bästa vänner som har blivit ombedd att läsa upp en engelsk dikt på ett bröllop mellan två gemensamma vänner i februari. :o)


you married your best friend

On opposite ends of a crowded room,
it’s easy to tell you are one.
Whenever your eyes happen to meet,
a knowingly smile unites you.

Dancing slowly, your hearts beat as one,
no one else matters more.
Miles nor country can ever divide you,
you dream in the language of love.

For every kiss you share,
there’s a secret to go along with it.
In each others arms it’s clear for all to see;
you married your best friend.




Fri vers (Modernistisk dikt) av drover
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 15:43



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
den var rörande fin, blir säkert succe´ på bröllopet
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover