Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Min hand vill inte skriva poesi
inte idag, inte imorgon

min hand vill inte skriva alls
på en vecka
eller kanske två

(egentligen)




Fri vers av Stjärnfall
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-14 16:00



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ack - känns igen - goda ord på smärtan
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall