Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografiskt

nu är naturen frostigt negativ
jag kurar under en tung himmel och önskar
lite ljus
att framkalla världen i

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 16:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud har i sin fotografiateljé
ett mörkrum som heter Getsemane
Där växer det klara bilder fram
för den som är lugn och allvarsam

(N Ferlin)
2011-01-14

  wayward - taiga
förresten din vargmålnig är så himmmmelens sympatisk. riktigt, riktigt bra. å imorgon börjar vargjakten.. huva, må det finnas rum för alla uti vår hage.
2011-01-14

  wayward - taiga
lilla videkisse. du är en riktig ide-kurare, det vet jag av läserfarenhet. ett fång ljusa pastelltulpaner cybrar jag till dig.
2011-01-14

  Seglaren
fyndigt
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger