Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden föder


Tystnaden föder tankar
som blir till ord,
orden skapar meningar
som ger innehåll
till en text

tänk vad tankarna
kan skapa av dig
som skriver,
känslor som får utlopp
när du får sätta ord
på dom




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-14 16:49



Bookmark and Share


  Filosofen2
Ack så sann, ack så underbar
2011-01-27

  La Magnólia VIP
Så sant och så vackert diktat ...
2011-01-18

  Ninananonia VIP
Jättebra! :)
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne