Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tittar på dig när du sover

jag ligger bredvid, med den ena handen som stöd till mitt huvud.
med den andra smeker jag lätt din kind, du ler i sömnen.
jag avundas din fridfulla uppsyn,
som om inget kan nå dig, inget kan göra dig ont nu.
du somnar så lätt och sover alltid med en sådan djup ro.

jag älskar att titta på dig när du sover,
böjer mig sakta fram,
mina läppar är några millimeter från dina
och du pussar mig i sömnen.

jag lägger mig ner på sidan och du drar mig emot dig,
en tung arm ligger runt min midja.
med dina mjuka andetag i nacken
kan jag äntligen somna, tryggt.




Fri vers (Fri form) av drover
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-14 17:12



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
härligt och kärleksfullt
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover