Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirage


en gång letade jag

jag trodde mig finna...

friheten till självbedrägeri

nu säger du att du är här


jag tittar

jag tittar

men jag ser inte




Fri vers av tonsoku
Läst 591 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-08 18:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
själv ser jag mig i spegeln,
men där är bara min ryggtalva i bild
2007-05-08

  Gustav
en vilsen själ är vi alla ibland .... mycket fint formulerat..
när kommer du hitta dig själv?
2005-12-11

  S.C.
I vår färd som vi kallar livet söker vi och söker. Den uppenbarelse som verkade bli en synvilla .. fy vad fint du får ned det.
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku