Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår var en djävla dag

Igår var en djävla dag
En sån där man vill glömma men alltid
Kommer ihåg. Att glömma tyvärr

Låsen på min bil är suspekta de hade frusit, jag fick upp dem en gång men inte sen, jag slängde in grejorna från firmabilen innan jag for med den, men då, funka inget sen. Alla lås på bilen var frysta utom i skuffen så jag fick tillslut, efter en massa testande, bestämma mej för att kliva ini skuffen, med en hand trycka ner knappen för att öppna ryggstödet på ena sida. Men framför stod en hundbur dock var det lättare att ta nästa ryggstöd. Jag ålade mej in och hamnade inne i kupen med 4st ”baklåsta dörrar” men efter div trixande så, kom jag in. Så var jag ”inne” och började försöka öppna en av dessa dörrar, frusen och med is som frysit fast, så kämpade jag vidare. Jag fick upp en dörr, sen så småningom även framdörren vänster och så fortsatte eländet.

Stänga bakluckan, ville den inte… men till slut så. Nästa bekymmer, maskinerna som låg i firmans bil, glömde jag i upphetsningen, men efter div jobb löstes de med. SEN tanka, inget kort, bara pengar och ingen riktig mack. Finns knappt nån riktig mack längre, man måste ha kort. Men bensinen räckte ”ända hem”. Men fasen så mycket krångel för nåt så enkelt som att köra hem, ta sin egen bil och åka hem….

Trafiken, ja de bästa denna dag, varken tunneln eller essingeleden var igensatta, fantastiskt och det är fredag! Men kallt och helvetiskt. Förtjänade verkligen ölen sen när jag kom hem… en kall öl och lite tilltugg… ”undebart” men underbart är kort som ni vet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-15 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO