Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piraten från Manilla (limerick)

En vänlig pirat från Manilla
han sa: "Jag vill inget illa!
Om jag sänker din båt
tag emot mitt förlåt
- jobbets regler är bara att gilla!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-15 10:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:) denna var charmig
2011-01-22

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2011-01-15

    Kim Eva Pettersson
Kritik är det nog inte jag skriver nu, men jag skriver mitt gillande. Så himla kul att läsa! Så bra!
2011-01-15

  Anna*
Arbetsvillkoren är tuffa ibland =0)
2011-01-15

    ej medlem längre
Ha ha..den borde bli en klassiker
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP