Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många hjärtan?

Hur många hjärtan
har jag rätt att krossa?

För min egen lyckas skull?




Fri vers av Amorina
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 22:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hanna har rätt.
2011-01-16

  Hanna Appelfeldt
Svar: inga
2011-01-15

    Jossan Ström
En fråga som för mig inte har något svar.. Det kanske är tvärtom för mig? Bra var det i alla fall.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina