Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är skogen

Du är skogen, porlande vatten,
kraftfulla trädstammar
där jag vandrar trygg.

Du är gröna, fuktiga mossan,
så mjuk att lägga mig i
när jag är trött.

Du är grodan på stigen
får mig hoppa till,
sedan skratta glatt!

Du är vårsolen
mellan nyutspruckna
vitstammiga björkar
en försommarkväll.

Du är den hemliga porten
jag hittar öppen.

Den jag trodde,
jag sedan länge.

Hade stängt.




Fri vers av Amorina
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-15 22:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint..
2011-01-16

  Eva Helene VIP
Vilken fin kärleksförklaring!
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina